23.06.
2020

Mini tuning

KMT – Kavs motorsport je naša dolgoletna stranka, ki ima lastno spletno stran Mini tuning. Pomagali smo jim z nasveti, kako izboljšati izgled in uporabniško izkušnjo na spletni strani, kjer prodajajo tuning dodatke za vozila Mini Cooper S.

10.10.
2019

Skupaj z oblikovalskim studiem Tinashe smo pripravili novo spletno stran za blagovno znamko Airvenue. Narejena je seveda v WordPressu.

23.08.
2019

Blodnik po Istri – Knjiga vam bo olajšala odločitev, kam na izlet ob koncu tedna, vas zabavala z napetimi zgodbami o vandranju ter podučila o lokalnih šegah. Vaše oko bo vmes počilo na čudovitih ilustracijah. :)

14.08.
2019

Še en unikaten projekt, kjer smo sodelovali kot podizvajalec. Inštitut za intelektualno lastnino – IPI je stran, ki je narejena v WordPressu povsem po-meri. Wp temo smo izdelali po grafični predlogi, ki jo je pripravil oblikovalski studio VBG (Gregor Žakelj). Izdelali smo tudi nekaj custom funkcij za izpis vsebin, postavitve vsebin in uredili prilagoditev za mobilne naprave.

06.04.
2019

Kot podizvajalec podjetja agencije Poanta sem sodeloval pri izvedbi spletnega mesta Mitol.si, ki smo ga postavili v WordPress CMS. Glede na dizajne, ki jih je pripravila oblikovalski studio sem pripravil razrez in izvedbo HTML predloge ter iz tega izdelal WordPress temo po meri.

Na spletnem mestu smo pripravili več različnih oblikovnih predlog, v katere se s pomočjoACF (Advanced custom fields) lahko vpisuje tudi bolj kompleksne podatke, ne da bi s tem porušili vsebino.