18.04.
2018

Kot zunanji izvajalec smo sodelovali pri postavitvi multisite spletnega mesta Nektar natura. Gre za sklop spletišč, kjer je vsaka instalacija namenjena svojemu tržišču. Stran je izdelana s pomočjo predelave kupljene teme in dodatnim programiranjem modulov po-meri.

18.03.
2018

Za naročnika smo izvedli prenovo spletnega mesta www.popravi-iphone.si. Naredili smo prehod iz Joomle na WordPress in postavili strukturo v novi temi, ki omogoča lažje urejanje grafično zahtevnejših vsebin in tudi boljšo optimizacijo vsebin.

25.01.
2018

Pomagali smo pri postavitvi spletne trgovine v Joomli (Virtuemart), ki uporablja tudi poseben dodatek za pripravo motivov pred dotiskom na izdelke. Stranke si lahko same preko posebnega modula sestavijo motiv in ga pošljejo v tisk npr na majice.

09.10.
2017

Spletna trgovina toplo.si prodaja IR ogrevalne panele vseh možnih velikosti in oblik ter dodatke zanje. Med drugim v njihovi ponudbi najdete tudi IR panele skrite v ogledalih oz. sliki.

Pripravili smo jim spletno trgovino na osnovi Woocommerce,  uredili nastavitve in uvozili izdelke.

25.08.
2017

K sodelovanju pri tem projektu me je povabila oblikovalka Romina Kavčič, ki je za podjetje Inveniam zrisala grafično podobo spletne strani. Moje delo je obsegalo razrez grafike, izdelavo WordPress teme in integracijo spletne strani v WordPress.

Za lažje urejanje grafičnih delov sem uporabil Advanced custom fields plugin, s katerim sem pripravil vnosne maske. S tem sem naročniku olajšal urejanje spletne strani, predvsem v grafično zahtevnejših delih. Celotna stran je postavljena tako, da lahko naročnik vse dele vsebine ureja samostojno.

Da bi stran zagotavljala tudi čimboljšo uporabniško izkušnjo in visok rang v iskalnikih, je postavljena na varni https povezavi, narejena je bila tudi optimizacija hitrosti nalaganja spletne strani (Pagespeed rank A).