27.07.
2016

Zaključili smo s prenovo WordPress spletne strani Smartmovement. Spletna stran je že bila postavljena v WordPressu, a je zaradi uporabo zastarele teme, ki niti ni bila prilagojena mobilnim napravam (responsive) bila zrela za prenovo. Skupaj z lastnicami smo prilagodili strukturo spletne strani glede na nove aktivnosti v podjetju in pripravili podlago na temi Enfold. Urednice spletne strani sem poučil o gradnji vsebin z visual editorjem te odlične teme za WordPress, tako da bodo lahko vnaprej same skrbele za ažurne vsebine na spletni strani.

Če vas zanima, kakšen je rezultat prenove WordPress strani, kliknite na sliko.

smartmovement

16.06.
2016

Prenovljena stran WordPress pomoč je končno ugledala luč sveta. V prihodnjih tednih se bo polnila z uporabnimi vsebinami in pregledom referenc izdelave spletnih strani v WordPressu. Preko projekta WordPress pomoč nudim svetovanje in pomoč za WordPress spletne strani. Pomoč obsega celoten spekter ponudbe – od manjših napak in krajših inštrukcij do celovite podpore, izdelave in programiranja, vzdrževanja strani in odprave vdorov. Ob tej priliki naj se zahvalim vsem strankam, ki so prepoznale prednosti WordPressa in prepustile izdelavo spletne strani podjetju Lampret.net.

wordpress-strani

30.05.
2016

Spletno stran Beyond.si sem pripravil v WordPressu na osnovi teme, ki si jo je avtorica strani izbrala in kupila preko tujega ponudnika WordPress tem. Pri obliki spletne strani sva izhajala iz elementov, ki so bili v temi na voljo že privzeto, ter dodala nekaj novih elementov kot “WordPress shortcode”. Tako jih lahko urednica spletne strani sama postavlja v vsebini, kjer to želi.

Temo sem nadgradil s povezavami na družbena omrežja ter obrazcem za prijavo. Dodelal sem menu, da je “sticky” in pripravil izgled za responsive, ki je potreboval nekaj več dodelave.

Dodatno sem izpeljal tudi integracijo z Mailchimp mailing listo. Zasnovana je tako, da se prejemniku ob prijavi v mailing listo samodejno pošlje darilo v obliki zvočnega posnetka.

Izdelek si lahko ogledate na beyond.si

barbara-balazic

 

19.05.
2016

Tudi letos smo skupaj z Urbanističnim institutom RS in Agencijo Mayer McCann pripravili spletno kampanjo Pripelji srečo v službo. Akcija je izjemno uspešna, prijavljenih je že več kot 1000 uporabnikov. Veseli bomo, če se nam boste tudi letošnje leto pridružili na kolesarskih poteh in h kolesarjenju povabili tudi svoje sodelavce in prijatelje.

Kolesarska pobuda Pripelji srečo v službo je v ponedeljek zagnala svoje kolesje. Kolesarili bomo do 10. junija, zato te vabimo, da se nam pridružiš še danes. V letošnji pobudi lahko kolesarite kot kolesarska trojka ali posameznik. Poleg sreče in ostalih prednosti kolesarjenja, bodo izžrebani kolesarji nagrajeni tudi z boni v vrednosti 200 EUR, ki jih prejmejo izžrebana trojka in posameznik. Ostale nagrade si lahko ogledate tukaj, praktična presenečenja pa na kolesarske navdušence čakajo tudi na Facebook strani.

Registriraj se tukaj.

pripelji

05.05.
2016

Za nov festival Halamoye festival, ki se bo letos prvič odvijal na sotočju rek Soče in Tolminke sem pomagal izdelati spletno stran v WordPressu. Uporabili smo temo, ki smo jo kupili na themeforest in jo potem prilagodili za potrebe festivala. Vnesli smo elemente CGPja, programirali dodatne module, kot npr odštevalnik, in dodali razne gradnike, kjer je to potrebno. Stran smo tudi prilagodili za mobilne naprave, saj kupljen template ni bil 100% združljiv z njimi.

halamoye