29.07.
2014

Tokrat smo pripravili spletno stran za počitniško hišo / apartma “Pri Kuštrču”, v Baški Grapi. Stran je zasnovana na WordPress CMS, grafična podoba je pripravljena po meri. Vključili smo podatke o počitniški hiši, foto galerije, obrazec za povpraševanje in Google maps zemljevid.

izdelava-spletne-strani-za-apartma

06.07.
2014

Za agencijo Umer smo izdelali template za newsletter. Delo je obsegalo kodiranje, testiranje in odpravo napak v posameznih e-mail odjemalcih (predvsem Outlook in nekateri webmail odjemalci). Pri tem smo upoštevali priporočila za izdelavo newsletterja.

Za generiranje newsletter-ja v ozadju skrbi WordPress, v katerem smo postavili celoten template in naročniku omogočili preprosto samostojno urejanje. Generirana koda se potem vnese v naročnikov program za pošiljanje e-pošte in razpošlje naslovnikom.

newsletter-template

24.06.
2014

Podjetju Hoa projekt d.o.o. smo pomagali pri izdelavi nove spletne strani v WordPress CMS. Za osnovo smo uporabili odlično temo Carpress slovenskega proizvajalca tem Proteus themes. Temi smo dodali po meri sprogramiran del za predstavitev električnih vozil in celotno WordPress temo predelali po naročnikovih željah. Na koncu smo uredili tudi migracijo na naročnikov strežnik in poskrbeli za posodobljen zemljevid spletne strani.

hoa-projekt-wordpress

01.06.
2014

Za organizatorja 9. praznika Slofutsala smo pripravili sistem za licitacijo športne opreme Petra Prevca. Sprogramirali smo jim spletno aplikacijo po meri, preko katere se odvija licitiranje predmetov.

Sredstva zbrana z licitacijo športne opreme Petra Prevca, letošnjega dobrotnika Praznika Slofutsala, gredo v »Dobrodelni sklad Praznika Slofutsala 2014«. Peter bo vsa zbrana sredstva iz dobrodelnga sklada namenil za žrtve poplav v Bosni in Hercegovini ter za invalida iz Železnikov, ki je po lanski hudi nesreči ostal hrom in potrebuje hišno dvigalo za večjo mobilnost.

prevc

 

29.05.
2014

Na povabilo Arnesa sem za dogodek Sirikt 2014 pripravil kratek pregled nekaterih prednosti, ki jih nudi WordPress v primerjavi z Joomla CMS. Prikazal sem tudi praktične primere izdelave spletnih strani z WordPressom.